Acasă » ȘTIRI » Primăria Cluj-Napoca: NU sunt aprobate locuri de parcare rezervate în fața Tribunalului Militar

Primăria Cluj-Napoca: NU sunt aprobate locuri de parcare rezervate în fața Tribunalului Militar

Primăria Cluj-Napoca a transmis că nu sunt aprobate locuri de parcare rezervate pe bulevardul Dorobanților, în fața Tribunalului Militar Cluj.

Reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca au răspuns la solicitarea Clujust.ro cu privire la locurile de parcare ținute ocupate cu diverse obiecte improvizate în fața Tribunalului Militar, articol pe care îl documentam la momentul incidentului din decembrie 2017, când un militar de la poarta Tribunalului Militar a agresat jurnaliști. Atunci, Viorel Bolboacă nu a crezut că suntem jurnaliști și că lucrăm la un subiect legat de parcările de acolo.

Iată că Biroul mass-media din Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin adresa cu nr. 5177/101/2018, ne-a comunicat:

”Prin prezenta, în răspuns la solicitarea dumneavoastră nr. 5177, vă transmitem urmatoarele:

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor nu are aprobate locuri de parcare în regim rezervat la adresa Calea Dorobanților, nr. 8. În conformitate cu Anexa din HCL nr. 986/2017, Calea Dorobanților se află în zona tarifară II.

Ocuparea locurilor de parcare cu diverse obiecte sau inscripții se sancționează, conform HCL nr. 191/2009, cu amenda de la 1000 la 2500 de lei.”

Cu toate acestea, în fața Tribunalului Militar, aflat pe Dorobanților nr.8, sunt ținute în continuare ocupate mai bine de zece locuri de parcare cu obiecte care variază în timp. Ultimul model îl puteți vedea mai jos.

În cazul în care parcați pe acele locuri, militarii care păzesc clădirea vă vor cere imperativ să mutați mașina. În acest caz, le puteți arăta ce spune Primăria.

De asemenea, reprezentanții primăriei arată că soluția legală, în cazul în care există cu adevărat locuri de parcare rezervate, este ca beneficiarul să sune la Poliția locală, nu să-și facă singur dreptate: ”Beneficiarii locurilor de parcare rezervate, în cazul în care constată că le este ocupat locul, pot apela dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală, telefon 0264.598.784 sau 0264.955.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina