fbpx

Prima probă pentru INM se dă în trei universități particulare. Reguli și repartizarea în săli

Prima probă din concursul de admitere la Institutul Național al Magistraturii va avea loc mâine, 3 septembrie, în clădirile a trei universități particulare din București. Candidații au voie să noteze doar cu cerneală sau pastă neagră.

Proba eliminatorie de tip grilă de verificare a cunoștințelor juridice din cadrul concursului de admitere la INM va avea loc la Universitatea Nicolae Titulescu (Calea Văcărești. nr.185, sector 4), Universitatea Titu Maiorescu Corp M (Calea Văcărești. nr.189, sector 4) și Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir București (Splaiul Unirii nr.176, sector 4)

Proba va începe la ora 9. Accesul se face între orele 7.30 – 8.30 numai pe baza actului de identitate.

Candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră. Este interzis ca aceștia să aibă asupra lor, pe timpul desfășurării probei, ceas și orice surse de informare, precum și orice mijloace de comunicare. Încălcarea acestor dispoziții atrage eliminarea din concurs.

Lista cu repartizarea candidaților în săli

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Comments

comentarii

Şapte din zece români (69%) consideră că statutul de membru al Uniunii Europene aduce beneficii României, procentul situându-se în media UE, relevă cel mai recent Eurobarometru realizat de Parlamentul European.... Citește mai mult
Tot mai mult părinți au refuzat să își vaccineze copiii împotriva rujeolei, în ultimii 15 ani, atât la nivel național, cât și în județul Cluj.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!