fbpx
Acasă » ȘTIRI » Presupusul pedofil din Mănăștur a fost trimis în judecată

Presupusul pedofil din Mănăștur a fost trimis în judecată

Procurorii Parchetului Judecătoriei Cluj-Napoca au dispus trimiterea în judecată a presupusului pedofil din Mănăștur. Acesta este în arest preventiv de aproape două luni.

Inculpatul Lukacs Miklos Arthur a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor în formă continuată şi ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată.

În cuprinsul rechizitoriului înaintat Judecătoriei Cluj-Napoca au fost reținute, în sinteză, următoarele aspecte:

”În data de 19.04.2018 inculpatul L.M.A. a abordat-o pe prima persoană vătămată minoră, în vârstă de 10 ani cu expresia „hey domnişoară!”, iar în momentul în care aceasta s-a apropiat de autoturismul susnumitului, acesta i-a arătat organul sexual scos din pantaloni adresându-i întrebarea „îţi place?” şi în data de 20.04.2018, în jurul orei 07:30, în timp ce se afla în autoturismul său parcat pe str. Taberei, inculpatul a abordat-o pe cea de-a doua persoană vătămată minoră, în vârstă de 10 ani, respectiv a chemat-o să urce la el în autoturism pentru a-i arăta organul sexual, dar persoana vătămată a fugit de la faţa locului, ambele fapte fiind comise în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale.

De asemenea, în perioada Martie – Aprilie 2018 a realizat mai multe acte de exhibiţionism şi de masturbare în autoturismul marca Ford Focus parcat în locuri publice şi în alte zone accesibile publicului, în prezenţa mai multor martore minore şi majore.”

Dosarul va intra în faza camerei preliminare. Precizăm că inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns