fbpx

Povestea de succes Termene.ro

Termene.ro a devenit în mai puțin de doi ani un instrument indispensabil atât pentru profesioniști în drept, cât și pentru persoane juridice. Dovada: cei 14.254  de utilizatori ai portalului.

Ambiție, perseverență, profesionalism. Sunt lucrurile care definesc cel mai bine echipa Termene.ro. În acest fel, de la un instrument simplu de monitorizare a dosarelor din instanță, Termene a devenit o platformă complexă ce cuprinde informații despre toate firmele din România.

grafice termene.ro

”Am pornit la drum cu pași mărunți, dar cu o ambiție fără margini. Totul a plecat de la dorința de a le facilita munca avocaților. Și am reușit. Am creat o platformă care le permite gestionarea eficientă a dosarelor pe care le au în lucru. Mai mult decât atât, îi anunță prin sms sau e-mail de fiecare dată când apar modificări în dosarele gestionate. Feedback-ul primit din partea clienților noștri a fost mereu unul pozitiv. Am comunicat cu ei, le-am ascultat propunerile, sugestiile și am ținut cont de ele când am creat noi funcționalități. Astfel, entuziasmul și ambiția noastră au crescut mai mult în fiecare zi.”, spune fondatorul Termene.ro, Adrian Dragomir.

Echipa Termene.ro s-a mărit, a căpătat încredere și a mers mai departe. Recent, a creat un nou serviciu: Catalogul de Firme, prin care clienții au acces la toate informațiile despre firmele din România. Informații care sunt de ajutor atunci când vrei să începi o colaborare cu o nouă companie sau pur și simplu vrei să știi în ce stadiu se află firmele cu care lucrezi.

Explicațiii despre noul serviciu vin de la Eliza Mojga, PR-ul Termene.ro

Potrivit echipei Termene.ro, filosofia lor de muncă se bazează pe trei principii simple:

1. Serviciu clienți – lucrăm din greu pentru a păstra utilizatorii mulțumiți.
2. Eficiență – construim serviciul nostru online pentru a salva ore pierdute căutând informații.
3. Educație – împărtășim regulat tactici specifice pentru a te ajuta să câștigi mai mult în afacerea ta.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina