fbpx

Porți deschise la Palatul de Justiție și ”o zi cu judecătorul” pentru studenții merituoși

Curtea de Apel Cluj origanizează în 24 octombrie ”Ziua Porților Deschise”. Magistrații se vor întâlni cu elevi și studenți, iar cei cu rezultate deosebite vor petrece o zi cu un judecător.

Vineri, 24 octombrie 2014, cu ocazia „Zilei Europene a Justiţiei Civile”, Curtea de Apel Cluj organizează „Ziua Porţilor Deschise” .

„Ziua Europeană a Justiţiei Civile” este o iniţiativă comună a Consiliului Europei şi a Comisiei Europene şi se adresează tuturor cetăţenilor europeni dornici să cunoască aspecte practice ale înfăptuirii justiţiei, elevilor şi studenţilor precum şi persoanelor care activează în domeniul judiciar.

Programul de vizitare a Palatului de Justiţie va fi între orele 9-14. Cei interesaţi vor primi informații de la Biroul de informare al Curţii de Apel (camera 92) cu privire la vizitarea instanţei şi discuţiile cu judecătorii. Cu această ocazie, prin intermediul Biroului de relaţii publice şi a serviciului de registratură şi arhivă, vor fi puse la dispoziţia publicului în scopul informării ghiduri privind organizarea sistemului judiciar.

În cursul zilei, în sala de judecată a Secţiei penale, studenţii facultăţilor de drept şi elevii de la liceele clujene vor avea o întâlnire cu judecătorii Curţii de Apel Cluj. 

Studenţii cu rezultate deosebite de la facultăţile de drept vor participa la programul „O zi cu judecătorul”, ocazie cu care vor putea urmări activitatea unui magistrat pe parcursul unei zile de lucru.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina