Acasă » ȘTIRI » Polițiștii și taximetriștii din Cluj în alertă! Caută un individ periculos, care a fugit după un accident

Polițiștii și taximetriștii din Cluj în alertă! Caută un individ periculos, care a fugit după un accident

Poliția Cluj îl cauză pe Ionel Rostaș, zis Boxi, din Mărăști, care a produs un accident rutier în această dimineață și a fugit. Din informațiile poliției, acesta se deplasează prin oraș cu taximetre, astfel că și taximetriștii sunt în alertă, suspectul fiind periculos.

Reprezentanții IPJ Cluj au transmis oamenilor să sune de urgență la 112 dacă îl văd pe Boxi Rostaș.  ”Atenție mare, e foarte periculos și violent!”, au precizat cei de la Poliție.

Individul a provocat în jurul orei 05.10 un accident rutier, în care au fost implicate trei mașini, pe drumul național, în Sânicoară., după care a fugut de la fața locului. Cel mai probabil pentru că nu posedă permis de conducere.

Accidentul rutier din această dimineață de pe DN 1C, pe raza localității Sanicoara, cu trei autovehicul implicate, s-a produs pe fondul nepastrarii distanței față de vehiculul din față. Două autovehicule au lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus, după care au părăsit partea carosabilă.. O persoană a fost rănită.

”Căutat de Poliție! Colegii care îl văd să apeleze urgent 112.  A fost văzut în Piața Mihai Viteazul ultima dată. Atenție! Se deplasează cu taxiul și este extrem de periculos!!!”, au postat cei de la Asociația Taximetriștilor Cluj.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns