Acasă » ȘTIRI » Polițiștii le-au urat studenților ”bun venit” în Cluj și au împărțit amenzi pe Piezișă

Polițiștii le-au urat studenților ”bun venit” în Cluj și au împărțit amenzi pe Piezișă

Polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției Cluj-Napoca au aplicat 12 amenzi într-o singură noapte pe celebra stradă Piezișă pentru tulburarea liniștii publice și contravenții rutiere.

”În noaptea de 6/7 octombrie a.c., polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au acționat, în sistem integrat, în zona străzii Piezișă, din Cluj-Napoca, pentru prevenirea faptelor antisociale.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 96 de persoane, impunându-se aplicarea a 12 sancțiuni contravenționale  la Legea 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și la O.U.G. 195/2002 privind regimul rutier.

Acțiunea polițiștilor a fost sprijinită de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și polițiști locali din cadrul primăriei.

Polițiștii vor continua acțiunile în zonele frecventate de studenți pentru menținerea unui climat de siguranță.”, a transmis biroul de presă al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

La scurt timp după debutul anului universitar, în 3 octombrie, polițiștii au distribuit studenților pliante cu recomandări pentru prevenirea furturilor și au purtat discuții cu aceștia pentru a se asigura că își vor lua măsurile minime de protecție în ceea ce privește bunurile deținute.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor negative şi evitarea comportamentelor de risc victimal sau infracţional, poliţiştii organizează, periodic, diferite activităţi preventiv-educative pentru studenți.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina