Acasă » ȘTIRI » Politistii clujeni au prins trei hoti care furasera un detector de radar dintr-o masina

Politistii clujeni au prins trei hoti care furasera un detector de radar dintr-o masina

Politistii clujeni au prins trei hoti inediat dupa ce furasera un detector de radar dintr-o masina parcata in cartierul Gheorgheni.

Cei trei au actionat noaptea si au avut ghinionul sa treaca prin zona un echipaj de politie. Tinerii s-au ascuns dupa niste masini.

“La data de 10.05.2018, în jurul orei 03.00, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe str. Herculane din municipiul Cluj-Napoca, au depistat trei persoane de sex masculin care s-au ascuns la vederea lor după nişte autoturisme.

Poliţiştii i-au legitimat pe cei trei, iar ulterior, la controlul corporal, s-a găsit asupra lor mai multe bunuri şi suma de 110 lei.

In urma efectuarii unor verificari în zonă, s-a constatat ca sub autoturismul după care era ascuns unul dintre ei se afla un detector de radar, iar la aproximativ un metru de acesta o surubelniţă. Fiind întrebati cu privire la provenienţa obiectelor şi valorilor găsite asupra lor şi cu privire la cele găsite sub masină, aceştia au răspuns că au deschis o mașină, autoturism care a fost identificat în apropiere.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 17 şi 24 ani, din judeţul Bistriţa –Năsăud,  au fost conduşi la sediul Secţiei 3 Poliţie în vederea continuarii cercetarilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.”, se arata in comunicatul IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns