fbpx
FOTO arhivă - accident pe DN1 E60, la ieșirea din Huedin

Polițiștii au reținut 16 permise pentru depășiri neregulamentare în 4 ore pe ”drumul morții” din Cluj

Polițiștii au reținut, astăzi, 16 permise de conducere pentru depășiri neregulamentare în 4 ore, în zona Huedin, pe DN1 E60, sector de drum pe care au avut loc numeroase accident de circulație soldate cu morți.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Huedin au desfăşurat o acţiune cu scopul prevenirii accidentelor rutiere pe fondul depăşirii neregulamentare şi a vitezei excesive.

”Acţiunea s-a desfăşurat azi, 8 iulie a.c., în intervalul orar 09.00 – 13.00, pe DN1 E60, fiind aplicate un număr de 19 sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii au depistat 16 conducători auto care au efectuat manevra de depăşire neregulamentară, acestora fiindu-le reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Unui alt conducător auto i-a fost reţinut permisul pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei regulamentare cu peste 50 km/h.

Totodată, poliţiştii au aplicat 2 sancţiuni pentru nerespectarea obligaţiei de a folosi luminile de întâlnire respectiv, lipsa documentelor prevăzute de lege.”, a transmis IPJ Cluj

Acţiunile poliţiştilor vor continua în vederea reducerii riscului rutier.

Pe respectivul sector de drum s-au înregistrat numeroase accidente rutiere sângeroase.

De exemplu, în 27 aprilie 2019, doi fraţi, un băiat de cinci ani şi o fetiţă de 11 luni, au murit într-un accident rutier produs pe DN1 E60, la ieşirea din oraşul Huedin, în judeţul Cluj. „Un autoturism cu volan pe dreapta care circula pe sensul de mers Oradea-Huedin a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar şi în care se aflau copiii”, au anunţat atunci reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina