fbpx
Acasă » ȘTIRI » Polițiști clujeni au prins un tânăr care a tâlhărit o bătrână pe o stradă din cartierul Mărăști

Polițiști clujeni au prins un tânăr care a tâlhărit o bătrână pe o stradă din cartierul Mărăști

Polițiști clujeni au reținut un tânăr care a tâlhărit o bătrână pe o stradă din cartierul Mărăști din Cluj-Napoca în seara zilei de 27 august, smulgându-i două lănțișoare de la gât.

În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul de Investigații Criminale și Secția 6 Poliție Rurală Florești, a fost identificat autorul tâlhăriei, bănuit de mai multe astfel de fapte.  Acesta are 26 de ani și este din Turda.

”La data de 31 august a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești l-au depistat, pe raza localității Florești, pe cel bănuit de săvârșirea faptelor de tâlhărie. La vederea organelor de poliție, acesta a părăsit în fugă imobilul în care a fost găsit, fiind prins și imobilizat la circa 500 de metri distanță.

Conform probatoriului administrat, la data de 27 august a.c., în jurul orei 20:30, cel în cauză i-ar fi smuls unei femei două lănțișoare de la gât prin smulgere, după care a fugit. Persoana vătămată, o femeie, în vârstă de 74 de ani, din Cluj-Napoca, se deplasa pe strada Izei, din municipiu, în momentul deposedării. Ulterior acțiunii bărbatului, aceasta a suferit o leziune la baza gâtului.

Prejudiciul cauzat de bărbat a fost estimat la 1600 de lei. În urma investigațiilor, lănțișoarele au fost recuperate de polițiști.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de tânăr, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina