fbpx
foto arhivă

Polițist rutier, arestat preventiv pentru că avea acasă cultură de cannabis

Un polițist din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad a fost arestat preventiv după ce procurorii DIICOT au descoperit la el acasă o cultură de cannabis cu 34 de plante.

”La data de 10.07.2020, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Pană Ștefan Cosmin, agent șef în cadrul Serviciului Rutier al IPJ Arad, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă agravantă.

În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – iunie 2020, inculpatul împreună cu alte două persoane au cultivat droguri de risc într-un imobil situat pe raza municipiului Arad.

La data de 10.07.2020, în urma unor percheziții efectuate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în cadrul unui dosar penal privind distrugerea prin incendiere a unui autoturism, la domiciliul inculpatului a fost depistată o cultură de cannabis formată din 34 de plante, în greutate totală de aproximativ 21 kg.

Cercetările sunt efectuate împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad.”, a transmis biroul de presă al DIICOT

În cursul zilei de astăzi, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina