fbpx

Planul de reorganizare al clubului CFR 1907 a fost aprobat cu voturile împotrivă ale mai multor fotbaliști

Adunarea creditorilor FC CFR 1907 Cluj SA a votat în 30 decembrie 2015 planul de reorganizare al clubului aflat în insolvență. Planul a fost aprobate de un procent de 52,82% din totalul valoric al masei credale, mai mulți fotbaliști care au evoluat la echipă votând împotrivă.

În grupa creanțelor care beneficiază de drepturi de preferință, Banca Transilvania (cu creanță de peste 9.24 milioane lei) acordă vot pozitiv asupra planului de reorganizare și a Addendumului la acesta.

Planul a fost aprobat de către creditorii ale căror creanțe însumează 100% din categoria creanțelor salariale.

Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Cluj – Napoca (peste 930.000 lei) aprobă planul de reorganizare al debitoarei CFR și addendumul la acesta, documente întocmite de administratorul judiciar. Municipiul Cluj – Napoca (peste 550.000 lei) nu își exprimă punctul de vedere cu privire la ordinea de zi. Se constată că planul de reorganizare și addendumul la acesta au fost aprobate cu un procent de 62,75% din categoria creanțelor bugetare.

Creditorul Enex SRL aprobă planul de reorganizare al debitoarei CFR și Addendumul la acesta, documente întocmite de administratorul judiciar. PP Protect SRL a comunicat votul ”pentru” aprobarea planului de reorganizare, a addendumului și a anexelor la plan. Taxmaster SRL aprobă planul de reorganizare al debitoarei CFR și Addendumul la acesta, documente întocmite de administratorul judiciar. Se constată că planul de reorganizare și addendumul la acesta au fost aprobate cu un procent de 100% din categoria creanțelor aparținând creditorilor indispensabili.

A urmat votul creditorilor chirografari, între care numeroși fotbaliști cunoscuți care au dat vot negativ planului de reorganizare, precum Diogo Valente (creanță de peste 720.000 lei), Edimar Fraga (aproape 440.000 lei), Laszlo Sepsi (peste 401.000 lei), Mario Felgueiras (circa 685.000 lei), Felice Piccolo (aproape 720.000 lei), Ionuț Rada (circa 573.000 lei). Lista Completă mai jos:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab
 ”Se constată că planul de reorganizare și addendumul la acesta nu au fost aprobate de categoria creanțelor celorlalți creditori chirografari, acest rezultat fiind determinat de numărul mare al creditorilor care nu își exprimă votul, constatându-se totuși că numărul creditorilor chirografari favorabili acceptării planului este mult mai mare decât al celor care votează împotrivă.
În consecință, se constată că planul de reorganizare și addendumul la acesta au fost aprobate de 4 (patru) din cele 5 (cinci) categorii de creditori ale debitoarei CFR,cu respectarea dispozițiilor art. 139 alin. 1 lit. A din Legea insolvenței nr. 85/2014, planul și addendumul fiind aprobate de un procent de 52,82% din totalul valoric al masei credale.”, se arată în procesul-verbal al Adunării creditorilor.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina