fbpx

Plante de cannabis ascunse în vița-de-vie și cultură indoor de cannabis descoperite de DIICOT

Plantele de cannabis din vie erau de aproape 3 metri înălțime.

Conform comunicatului DIICOT din data de 16 septembrie 2020, în urma perchezițiilor din 15 și 16 septembrie 2020, a fost descoperită, într-o locuință de pe raza comunei Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, iar pe raza comunei Stolnici, județul Argeș, au mai fost descoperite alte 29 de plante de cannabis, în ghivece, ascunse într-o cultură de viță de vie.

Din fotografiile și clipul video postate de către DIICOT se observă că plantele de cannabis ascunse în vie depășeau înălțimea viei, ceea ce înseamnă că acestea atingeau o înălțime de aproape 3 m.

La datele de 15 și 16.09.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Olt împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Olt au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare, pe raza județelor Olt și Argeș, la domiciliile unor persoane suspectate de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

În urma perchezițiilor, a fost descoperită, într-o locuință de pe raza comunei Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere, iar pe raza comunei Stolnici, județul Argeș, au mai fost descoperite alte 29 de plante de cannabis, în ghivece, ascunse într-o cultură de viță de vie.

În urma activităților, au mai fost ridicate și semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie.

La sediul DIICOT – Biroul Teritorial Olt au fost conduse, în vederea audierii, un număr de 3 persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns