fbpx

Plângere penală pentru că nu s-a păstrat distanța de 1 metru față de altă persoană

La Parchetul Judecătoriei Aiud s-a înregistrat o plângere penală pentru că nu s-a păstrat distanța de 1 metru față de altă persoană.

Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud a dechis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

”În cursul zilei de 25.03.2020, în urma formulării unei plângeri penale, a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin.(l) C. Pen..

Conform celor sesizate prin plângere, s-au încălcat recomandările epidemiologilor și ale Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență de a păstra distanța de 1 metru față de o altă persoană.

Cercetările se efectuează în continuare de organele de cercetare penală din cadrul IPJ Alba, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Menționăm că măsurile dispuse în prezenta cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, care nu înfrâng în nici un fel principiul prezumției de nevinovăție”, se arată în comunicatul Parchetului.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina