fbpx

Petreceri uriașe, ca pe vremuri, oprite de polițiști aseară în Cluj VIDEO

Cea mai mare petrecere de Valentines Day a fost la restaurantul Nick Ballroom din Dej, unde erau circa 150 de persoane. Polițiștii au fost nevoiți să meargă de două ori la locație.

După un prim control, petrecerea a continuat, ba chiar au venit mai multe persoane.  Evenimentul a fost oprit în cele din urmă de polițiști.

”În jurul orei 18.30, cu ocazia verificărilor efectuate la un local de alimentație publică, s-a stabilit faptul că nu sunt respectate normele legale de distanțare socială, localul funcționând la aproximativ 60% din capacitate. Astfel, administratorul societății a fost sancționat în conformitate cu Legea 55/2020.

Totodată, cu ocazia unui alt control, efectuat în jurul orei 20.30, s-a stabilit faptul că același local continuă să funcționeze, la o capacitate de aproximativ 90%, motiv pentru care a fost luată măsura sancționării contravenționale a admistratorului societății și a fost dispusă încetarea activității.

Cele două sancțiuni aplicate la Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt în valoare de 5.000 de lei., a transmis IPJ Cluj

 

O altă petrecere a fost întrerupt de polițiștii municipiului Gherla

”În jurul orei 22.30, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta unul local de alimentație publică din Gherla se află în desfășurare evenimente private.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în incinta localului au loc două evenimente private, desfășurate în săli distincte dotate cu aparatură de sonorizare specifică unor petreceri.

În interiorul locației au fost identificate și legitimate 19 persoane, fiind aplicate 17 sancțiuni contravenționale în valoare de 8.500 de lei în conformitate cu Legea 55/2020 și o sancțiune la Legea 61/1991R în valoare de 500 de lei.

Totodată, au fost identificați organizatorii celor două evenimente, fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.”, a transmis IPJ Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns