fbpx

Petrecăreți prinși cu cannabis pe litoral de 1 mai

18 tineri au fost prinși cu cannabis de către polițiștii antidrog în timp ce petreceau pe litoral în noaptea de 1 spre 2 mai. Printre ei și un tânăr din Cluj care deținea împreună cu doi prieteni 30 de grame de cannabis.

În urma raziei prin staţiunile Vama Veche şi Mamaia, poliţiştii antidrog au surprins în flagrant mai mulţi tineri, cu vârste între 17 – 28 de ani, având asupra lor ţigări confecţionate artizanal şi bile din aluminiu, conţinând cannabis.

 

În cursul serii de 1 mai, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combaterea a Criminalităţii Organizate Constanţa şi ai Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate  au surprins în flagrant, în staţiunea Vama Veche, şapte tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, care aveau asupra lor droguri de risc.

În urma percheziţiei corporale efectuată asupra unuia dintre tineri, din Bucureşti, poliţiştii au găsit o ţigară confecţionată artizanal, conţinând 0,5 grame de cannabis, deţinută ilicit în vederea consumului propriu şi un grinder din metal (aparat de mărunţit). Asupra altui băiat, din judeţul Dâmboviţa, au găsit o ţigară confecţionată artizanal, conţinând 0,5 grame de tutun, în amestec cu o substanţă cu efect psihoactiv, deţinută în vederea consumului propriu.

Un alt tânăr, din judeţul Braşov, a fost prins având asupra sa două bile din aluminiu, conţinând câte un gram de cannabis fiecare, un grinder, un pliculeţ autosigilant cu 0,5 grame de cannabis şi două cutii cu foiţe de ţigară. Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au găsit, asupra altui tânăr, din Brăila, o ţigară confecţionată artizanal, conţinând un gram de cannabis, deţinută ilicit în vederea consumului propriu.

În staţiunea Mamaia, 11 tineri au fost depistaţi în flagrant de poliţişti cu substanţe interzise asupra lor. Astfel, poliţiştii au surprins în flagrant doi tineri, de 24, respectiv 21 de ani, din Năvodari, care deţineau în mod ilicit 3 ţigarete, cu substanţe vegetale şi 10 pliculeţe autosigilante, conţind o substanţă susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

Un alt tânăr de 19 ani, din Constanţa, a fost surprins în flagrant de poliţişti în timp ce deţinea asupra sa în mod ilicit un plic autosigilant cu fragmente vegetale de culoare verde. Doi bucureşteni au fost surprinşi în flagrant de poliţişti, având asupra lor 4 comprimate de culoare galbenă şi 1 pliculeţ autosigilant de 1 gram de cannabis.

Un alt tânăr din Tulcea s-a ales cu dosar penal, fiind găsite asupra lui trei plicuri de aproximativ un gram cu substanţă de culoare verde, susceptibilă de a avea efecte psihoactive.

De la alţi trei tineri, din Cluj, Bucureşti, respectiv Braşov a fost ridicată o pungă de 30 de grame de cannabis. La controlul autoturismului unuia dintre ei, a mai fost găsit un pliculeţ autosigilant cu 1 gram de cannabis.

 

Pe numele celor 18 tiner prinși cu cannabis pe litorali au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art.4, al.1 din Legea 143/2000, respectiv de efectuare de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, faptă prevăzută şi pedepsită de art.16 alin. 1 si 2 din Legea 194/2011.

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina