fbpx

Peste o sută de sancțiuni și 12 permise reținute pentru nereguli în trafic, în două ore în Cluj-Napoca

Polițiștii clujeni au organizat, în cursul zilei de ieri, o acțiune în municipiu, ce s-a lăsat cu peste o sută de sancțiuni contravenționale și 12 permise reținute pentru neregulile constatate în trafic.

”La data de 17 februarie a.c., în intervalul orar 17.00 – 19.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca au desfăşurat o acţiune în vederea asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publica şi pentru reducerea riscului rutier, polițiștii urmărind totodată respectarea regulilor de circulație de către participanții la trafic și depistarea celor care încalcă prevederile legale.

În cadrul acţiunii desfăşurate pe raza municipiului Cluj–Napoca au fost legitimate 216 persoane şi au fost verificate 204 vehicule.

În urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 107 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002R privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere şi 2 certificate de înmatriculare.”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj

La acţiune au participat lucrători din cadrul Poliţiei Locale Cluj-Napoca.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina