fbpx

Perchezițiii DIICOT în Cluj, Alba și Bistrița-Năsăud. Șase culturi de cannabis, 142 kg de plante găsite

Procurorii DIICOT Cluj și polițiștii antidrog au efectuat, ieri, șapte percheziții  în județele Cluj, Bistrița-Năsăud și Alba, ridicând șase culturi de cannabis. Patru bărbați au fost propuși pentru arestare.

”La data de 27.10.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui număr de 4 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că inculpații au cultivat și au deținut cantități mari de cannabis în vederea comercializării către consumatori de pe raza județelor Cluj, Alba și Bistrița-Năsăud.

La aceeași dată, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Cluj au efectuat un număr de 7 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost identificate și ridicate 6 culturi de cannabis (211 plante), cu masă verde de 142,1 kilograme, aproximativ 6 kilograme de muguri de cannabis, un cântar electronic, precum și instrumente destinate consumului de cannabis.”, se arată în comunicatul DIICOT.

10 persoane au fost aduse la audieri, iar, ulterior, față de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 44 de ani, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, cei patur inculpați vor fi prezentați Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns