fbpx
Acasă » ȘTIRI » Percheziții în zece locații din Cluj-Napoca și București. 11 tineri bănuiți de fraude cu carduri

Percheziții în zece locații din Cluj-Napoca și București. 11 tineri bănuiți de fraude cu carduri

În urma a zce percheziții efectuate astăzi în Cluj-Napoca și București, 11 tineri au fost conduși la sediul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate din Cluj pentru audieri. Cei în cauză sunt bănuiți de operațiuni financiare frauduloase cu carduri.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, au efectuat 10 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de operațiuni financiare frauduloase.

Perchezițiile au fost efectuate în Cluj-Napoca și în București, iar în urma acestora au fost ridicate sisteme informatice (laptop-uri, telefoane mobile) și substanțe susceptibile a fi interzise.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada 2017-2018, 11 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, din județele Cluj, Maramureș, Suceava, Sălaj și din București, ar fi efectuat operațiuni financiare frauduloase cu carduri, cauzând un prejudiciu de peste 17.000 de lei.”, se arată în comunicatul poliției.

La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, ai Inspectoratului de Poliție Județean Cluj și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns