fbpx

Percheziție abuzivă: “I-au luat cerceii din urechi fetiței mele. Ne-au luat verighetele de pe degete”

O persoană vătămată a povestit, la procesul penal al fostului procuror DIICOT Craiova, Flavius Cristea, cum i-a fost luată verigheta de pe deget și cerceii din urechile fetiței, la momentul percheziției.

Procesul penal de corupție al fostului procuror DIICOT Craiova, Flavius Cristea, se desfășoară la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Potrivit EVZ.ro, la ultimul termen au fost audiați mai mulți martori importanți – o grefieră, o grefieră șef, un procuror șef, un președinte de instanță și un polițist, dar și un cetățean, parte vătămată în dosar. Lui i se confiscaseră de către DIICOT mai multe bijuterii cumpărate de la niște presupuși hoți. A fost chemat să spună dacă are pretenții în cauză de la inculpat. Adrian M. a fost întrebat de judecătoarea Hermina Iancu, președinta completului de judecată, dacă are pretenții de la inculpat. Acesta a spus că nu vrea nimic de la fostul procuror, ci de la instituție, de la DIICOT.

Bărbatul a povestit ce i s-a întâmplat cu ocazia percheziției făcută de polițiștii arondați DIICOT. “I-au luat cerceii din urechi fetiței mele. Ne-au luat verighetele de pe degete, mie și soției. Au aruncat cremele cosmetice ale soției. Ea le-a spus că a dat bani pe ele, că are bonuri fiscale. Nu i-a interesat. Au aruncat totul pe jos, ne-au luat verighetele de pe degete. Căutau diamante, asta voiau să găsească. La audieri, în loc să-și ceară scuze, s-au luat de nevastă-mea, că ce bună este, chestii d-astea. Eu nu vreau nimic de la procurorul Flavisu Cristea, că nu știu dacă el a furat de la dosar bijuteriile pe care mi le-au luat polițiștii. Eu vreau de la instituție, de la DIICOT Craiova “, a spus partea vătămată. Judecătoarea Hermina Iancu l-a întrebat la cât evaluează suma. “Nu mai vreau nimic de la nimeni, vreau să fiu lăsat în pace, ducă-se dracu de bijuterii…”, a spus Marcu.

“Domnule, hotărâți-vă, vreți sau nu vreți să vă constituiți parte vătămată?”, a întrebat președinta instanței. “Nu mai vreau nimic! De fapt, vreau! Să îmi dea instituția, nu domnul Cristea. Nu știu cât valorează, dar să-mi dea banii la zi, cât e gramul de aur. Eu am acte pentru cerceii fetiței și pentru verighete”, s-a decis partea vătămată, ceea ce s-a și consemnat de către grefier în final.

Comments

comentarii

La Cluj-Napoca a avut loc un fenomen atmosferic interesant - inversiunea termică. Astfel, am putut să vedem cum aerul rece coboară mai aproape de pământ.... Citește mai mult
Piața Avram Iancu se „îmbracă” în haine de sărbătoare. Pregătirile pentru 1 Decembrie, Ziua Națională a României, sunt în toi.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!