fbpx

(PE) Scrisoarea Pro România către clujeni: ”Votul din 26 mai 2019 este responsabilitatea fiecărui român și șansa României europene de azi și de mâine!”

Venim azi în fața Dumneavoastră cu inima deschisă și cu gândul curat al unor oameni care s-au dedicat României, cu toată ființa și priceperea lor, prin demersuri oneste, eficiente și cu rezultate durabile.

În actualul context internațional incert, România are nevoie de cele mai autorizate personalități politice, care să promoveze statutul european al țării noastre, astfel încât să asigure prosperitate și să reducă decalajele dintre România și celelalte țări dezvoltate.

PRO ROMÂNIA pune în slujba românilor cea mai performantă echipă de europarlamentari, cele mai calificate nume care ne pot reprezenta și care pot negocia în interesul nostru, al românilor, în Europa.

Candidații noștri sunt: Corina CREȚU – Comisar European din partea României, alături de trei foști Prim-Miniștri – Victor PONTA, Mihai TUDOSE și Iurie LEANCĂ – toți reprezentând o generație politică modernă, demni reprezentanți ai României la masa deciziilor în Uniunea Europeană.

Românii au plătit costurile dureroase ale tranziției și, prin propriile eforturi, au devenit cetățeni europeni. Aderarea României la Uniunea Europeană a fost o realizare istorică. Noi avem responsabilitatea de a face tot ce ne stă în putință pentru a fructifica, în interesul tuturor românilor, acest statut al țării noastre!

Votul din 26 mai 2019 este responsabilitatea fiecărui român și șansa României europene de azi și de mâine!

Votați PRO ROMÂNIA – poziția numărul 3 pe buletinul de vot!

Dumnezeu să ne dea tuturor gândul cel bun!

Echipa PRO România

Publicat de PFA Golban Ionut alin la comanda PRO România cod mandatar financiar: 41190009

Comments

comentarii

Cu bucurie și mândrie, Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN) marchează un moment de excepție în domeniul ingineriei structurale, odată cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.... Citește mai mult
Când spui primăvară, e imposibil să nu te gândești la urzici cu usturoi și mămăligă. Încă din februarie se culeg urzicile tinere, fragede, gustoase, care abundă în 17 vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.... Citește mai mult

Lasă un răspuns