fbpx

PCA Cluj verifică dacă un polițist s-a masturbat sau nu în cabina de probă de la mall

Polițiștii secției 3 Poliție din cartierul clujean Gheorgheni au înaintat o sesizare la Parchetul Curții de Apel Cluj cu privire la o suspiciune că un polițist s-ar fi masturbat într-o cabină de probă din Iulius Mall.

”La data de 12 februarie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, care se afla intr-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent in cabina de probă. Acesta ar fi fost observat de o persoana care se afla in zonă si care a anuntat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urma a intrat in cabina si nu ar fi observat ceva in neregula, insa a alertat organele de politie pentru investigatii si stabilirea veridicitatii celor sesizate.

O patrula din cadrul Sectiei 3 Politie a mers la fata locului, l-a preluat pe barbat si au intocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost inaintat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, intrucat barbatul are calitatea de politist.”, au precizat reprezentanții IPJ Cluj

Sesizare urmeaza sa fie verificata de catre procurori, care vor decide dacă îl pun sub acuzare pe polițist pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina