Acasă » ȘTIRI » Patru bărbați reținuți după ce s-au luat la bătaie în fața unei săli de jocuri din Cluj-Napoca
Row of slot machines in a cruise ship

Patru bărbați reținuți după ce s-au luat la bătaie în fața unei săli de jocuri din Cluj-Napoca

Patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore de către polițiști pentru tulburarea ordinii și linistii publice și lovire sau alte violențe, după ce s-au luat la bătaie în fața unei săli de jocuri din cartierul Zorilor.

”În fapt, la data de 30.07.2018, în jurul orei 20:15, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în exteriorul unei săli de jocuri aflată pe raza de competență, s-a iscat o ceartă între două persoane, iar ulterior aceasta s-a extins prin participarea mai multor persoane, care se amenințau cu acte de violență.

La fața locului, polițiștii au constatat că trei persoane au suferit leziuni în urma conflictului. Astfel, organele de poliție s-a sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

În urma investigațiilor efectuate și a probatoriului administrat, la data de 31 iulie, polițiștii au reținut patru bărbați, cu vârste cuprinse între 30-38 ani, din municipiul Cluj-Napoca, implicați în conflict.

Cei în cauză urmează a fi prezentați magistraților în vederea luării altor măsuri preventive.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina