fbpx
Florin Cîțu

Ordonanța privind amânarea ratelor la bănci nu a fost publicată căci are nevoie de corecturi

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțată că Guvernul a retras de la publicarea în Monitorul Oficial ordonanța privind amânarea ratelor la bănci. Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a precizat că ordonanța va fi corectată astăzi.

„Retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos în care acest Guvern aruncă românii și firmele românești!

Toată lumea a așteptat de la Guvern măsuri concrete, ferme și rapide. De aceea au fost învestiți de Parlament. Dacă nu sunt în stare, măcar să nu încurce și mai mult prin hotărârile adoptate! Românii și firmele românești au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care să le facă situația și mai grea.

Nimeni nu mai are nici răbdare și nici timp de a sta după bâlbele și prostiile Guvernului!

Vom adopta în această săptămână în Parlament proiectul PSD care prevede amânarea ratelor fără ”dobândă la dobândă” și fără penalități!

PS: Izolați-l pe Cîțu, până nu distruge de tot economia românească!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a replicat tot pe rețeau socială: ”Ordonanța care amână plata ratele romanilor până la 9 luni(!!!) nu este retrasa!

Câteva observații ale MFP care clarificau mai multe discuții apărute în spațiul public au fost omise din varianta trimisă spre publicare.

Astăzi în ședința de guvern de la ora 17:00 corectăm această eroare. Varianta cu toate observatiile incluse se va publica dupa sedinta de guvern de astazi”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina