fbpx

Optimizează-ți spațiul exterior cu piese de mobilier multifuncționale

Știai că mobilierul modern poate să servească mai multor scopuri, astfel ajutându-te să eliberezi spațiul și totuși să îți folosească exact la ce ai nevoie? De la scaunele sau canapelele care se transformă în paturi sau fotolii de dormit și până la măsuțele de cafea care se pliază pentru a le depozita într-un dulap exterior, piesele de mobilier multifuncționale sunt și practice și dau și bine.

În cazul în care nu ai o grădină prea mare sau stai la apartament și dispui doar de balcon deschis, trebuie să știi cum să jonglezi cu mobilierul pentru a te bucura de toate facilitățile.

Cel mai important este ca atunci când cauți mobilă multifuncțională să fii deschis la minte

Să fii cât se poate de creativ, să ai o imaginație bogată și să fii dispus să dai o șansă la noutăți. Gândește-te că în mod normal ai folosi mese de grădină pentru a alcătui spațiul de relaxare sau de luat cina afară.

Dar dacă nu ai la dispoziție mult loc, poți achiziționa în schimb o masă de grădină extensibilă. În stare normală va putea servi drept măsuță de cafea sau drept birou în aer liber. Iar în stare extinsă va deveni suprafața perfectă de luat masa în familie sau cu prietenii când ai mai mulți invitați.

Investești bani într-un obiect de mobilier de calitate, dar care poate servi mai multor scopuri, făcând în același timp o economie bună.

Un mobilier exterior multifuncțional se va adapta mai multor situații, astfel încât te va salva în cazuri dintre cele mai diverse

Uite încă un exemplu. Hai să ne gândim la bufete și comode pentru exterior . Sunt rezistente la temperaturi extreme, sunt impermeabile, ușor de curățat și foarte încăpătoare. Sunt practice și le poți alege dintr-o varietate de stiluri. Astfel îmbini plăcutul cu utilul, alegând piese care se potrivesc cu restul mobilierului exterior.

Bufetele sau comodele pentru exterior dispun de rafturi și de sertare, au o suprafață extinsă pe care poți așeza fie plante și flori frumoase, fie obiecte de decor unice. În ele poți depozita după caz pernuțele sau pledurile pentru scaune, înlocuind cu succes o ladă de depozitare.

Poți stoca în siguranță uneltele de grătar sau de grădinărit. Chiar și vesela sau tacămurile pe care le folosești afară își pot avea locul aici. Iar dacă într-un astfel de bufet instalezi și o chiuvetă practică, cu atât mai bine.

Iar când ți se pare totul foarte aglomerat în oaza ta de verdeață din afară și ți-au sosit musafiri neașteptați, n-ai decât să mai ascunzi din ele în dulapul comodă și ai scăpat de-o grijă! Astfel totul este mai aerisit și mai organizat, știind mai apoi exact ce și de unde să iei. În plus, servanta poate funcționa și drept suport pentru ceea ce nu încape pe masă sau pentru bufetul rece pe care îl servești invitaților tăi.

Comments

comentarii

Un spectacol de artificii și drone a avut loc vineri seară, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca.... Citește mai mult
Au fost momente emoționante de 1 Decembrie la bordul unui avion al companiei Wizz Air. Cei 200 de pasageri ai aeronavei au cântat în cor cântecul „Noi suntem români”, acompaniați de muzicieni.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!