fbpx

Experimentul fraților Tate – 24 de ore live dintr-o celulă de închisoare

Frații Andrew și Tristan Tate, aflați acum sub control judiciar, au pus la punct un experiment prin care vor să-i ducă pe fanii lor, virtual, cu ei într-o celulă, timp de 24 de ore.

”Închisoarea este un profesor puternic. Chiar și pentru mine, un om cu bani nelimitați, care a explorat fiecare loc de pe Pământ.

Închisoarea era unică. Nici un telefon, comunicare foarte limitată cu lumea exterioară, nimic de făcut, nicio idee despre când ți se poate permite libertatea.

Este o experiență pe care niciunul dintre voi nu o va experimenta vreodată. Dar o experiență valoroasă pentru tine.”, își motivează Andrew Tate acțiunea.

Cei doi au intrat live sâmbătă, 12 august, la ora 22.

”Vom petrece 24 de ore împreună, într-o celulă de închisoare. Eu, tu și Tristan. Fara telefoane, fără divertisment.”, a mai menționat înainte Andrew.

Transmisiunea poate fi urmărită AICI

Peste 42.000 de oameni se uitau live astăzi, duminica, la ora 15.30, ora României.

Amintim că cei doi sunt trimiși în judecată de DIICOT pentru constituirea unui grup infracțional, trafic de persoane, viol, lovire. Recent au fost eliberați din arestul la domiciliu. Cei doi susțin că nu există probe și că dosarul a fost făcut pentru a le discredita numele pentru opiniile lor cunoscute la nivel mondial referitor la COVID, LGBT și masculinitate.

Comments

comentarii

Universitatea Cluj a pierdut, sâmbătă, meciul contra Petrolul Ploiești în etapa cu numărul 4 din play-out. Partida s-a termina cu scorul de 2-1 (0-0).... Citește mai mult
Competiția WorldSkills de Cofetari-Patiseri și Brutari la Cluj: O zi specială pentru talentele din patiserie și brutărie. Cei mai buni vor reprezenta România la Lyon.... Citește mai mult

Lasă un răspuns