Acasă » PROCESE » Onuc (fost Floarea Ianson) a vrut să-și mute de la Cluj dosarul penal care trenează
Traian Onuc (fost Floarea Ianson) *sursa foto ziardecluj.ro

Onuc (fost Floarea Ianson) a vrut să-și mute de la Cluj dosarul penal care trenează

Imobiliarul Traian Onuc (fost Florea Ianson), trimis în judecată pentru înșelăciune în luna februarie, a vrut să mute de la Judecătoria Cluj-Napoca dosarul de cameră preliminară, care trenează de cinci luni!

Potrivit Codului de procedură penală, judecătorul de cameră preliminară ar trebui să se pronunțe în 60 de zile de la înregistrarea dosarului. În cazul lui Traian Onuc, dosarul de cameră preliminară (3263/211/2017/a1) a fost înregistrat în 6 martie, adică acum 168 de zile, iar singura încheiere din el datează din 20 martie, când s-a dispus să ”se efectueaza o adresa catre Baroul Cluj pentru desemnarea a 4 avocati din oficiu pentru a reprezenta interesele persoanelor vatamate”. Adică câte un avocat pentru câte 30 de persoane.

În iulie, Onuc a cerut strămutarea la Curtea de Apel Cluj, care s-a pronunța luna aceasta: ”În baza art.74 Cpp respinge ca nefondata cererea de stramutare a judecarii dosarului 3263/211/2017/a1 aflat pe rolul Judecatoriei Cluj Napoca, cerere formulata de catre inculpatul petent Onuc Traian.”

Între timp, locuințele fără acte din blocul ridicat de Onuc pe strada Miko Imre din cartierul Zorilor se vând pe OLX la prețuri mult sub cele practicate pe piață.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina