Acasă » ȘTIRI » O tânără și fiul ei au fost răpiți de fostul concubin și un amic de-al lui

O tânără și fiul ei au fost răpiți de fostul concubin și un amic de-al lui

O tânără și fiul ei au fost răpiți din casa din comuna Cămărașu de către fostul concubin al femeii și un amic de-al lui. Cei doi au fost eliberați cu ajutorul polițiștilor de la acțiune speciale.

Cea care a sesizat poliția a fost mama tinerei, în casa căreia se afla aceasta și fiul ei.

”La data de 6 august a.c., în  jurul orei 22:30, polițiștii Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizați de către o femeie, din Cămărașu, cu privire la faptul că în locuința sa au intrat câțiva bărbați, fără drept, și au luat-o cu ei pe fiica sa de 19 ani și pe nepot, împotriva voinței acestora.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat 2 bărbați bănuiți de comiterea faptelor, unul dintre aceștia fiind fostul concubin al fiicei reclamantei.

Tânăra a fost găsită de către polițiști la domiciliul fostului concubin, pe raza comunei Mintiu Gherlii. Cu sprijinul polițiștilor de acțiuni speciale, tânără și fiul ei au fost scoși din locuință și conduși la sediul unității de poliție, iar ulterior la un centru de protecție pentru victimele violenței în familie.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Cei doi bărbați, de 29 și 25 de ani, din comuna Mintiu Gherlii, au fost reținuți de către polițiști pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina