Acasă » DIVERSE » O tânără judecătoare de la Judecătoria Cluj-Napoca promovează sportul și stilul de viață sănătos

O tânără judecătoare de la Judecătoria Cluj-Napoca promovează sportul și stilul de viață sănătos

Tânăra judecătoare Roxana Dan de la Judecătoria Cluj-Napoca promovează sportul și stilul de viață sănătos într-un clip filmat în sala de antrenament, postat pe Facebook de o organizație de juriști care fac mișcare constant.

‭Organizația Lega Runners din București a lansat recent proiectul #LRinspire., desre ”oameni care ne inspira si ne fac sa credem in noi si in fortele noastre. Oameni care ne arata ca sportul nu este doar o ora petrecuta la alergat sau la sala, ci un adevarat stil de viata.”

În cadrul acestui proiect, pe pagina de Facebook Legal Runners a fost postat un clip video cu un antrenament în sală al Roxana Dan. În prezentarea făcută de inițiatorii proiectului se precizează că tânăra judecătoare a trecut peste o accidentare gravă. Aceasta a avut loc în 2016 la schi.

”Un sistem judiciar puternic este format din profesionisti ai dreptului cu niste calitati esentiale, printre care curajul si ambitia. Astăzi va prezentam o colega care ne inspira comunitatea prin curaj și ambiție.

Roxana este judecator in Cluj – Napoca si povestea din spatele zambetului care face sport ne-a impresionat. Nu e vorba doar despre modul in care imbina cariera de magistrat cu cea de cadru universitar, ci modul in care a reusit sa treaca peste un accident ingrozitor suferit la coloana.

Cum a reusit? Prin sport si adoptarea unui stil de viata sanatos. Daca in ultimele zile din anul 2016, aceasta suferea o fractura foarte grava, astazi, la 1 an jumătate distanta, reuseste sa faca sport si sa isi mentina tonsul.

Speram ca sportul și stilul de viața sănătos sa fie din ce in ce mai prezent in domeniul juridic pentru ca avantajele sunt esențiale. Mulțumim Roxana pentru faptul ca faci parte din proiectul Legal Runners Inspire.”, se arată în postarea cu video-ul de mai jos.

‭ Astazi, lansam un proiect inedit: #LRinspire. Oameni care ne inspira si ne fac sa credem in noi si in fortele noastre. Oameni care ne arata ca sportul nu este doar o ora petrecuta la alergat sau la sala, ci un adevarat stil de viata. Un sistem judiciar puternic este format din profesionisti ai dreptului cu niste calitati esentiale, printre care curajul si ambitia. Astăzi va prezentam o colega care ne inspira comunitatea prin curaj și ambiție. Roxana este judecator in Cluj – Napoca si povestea din spatele zambetului care face sport ne-a impresionat. Nu e vorba doar despre modul in care imbina cariera de magistrat cu cea de cadru universitar, ci modul in care a reusit sa treaca peste un accident ingrozitor suferit la coloana. Cum a reusit? Prin sport si adoptarea unui stil de viata sanatos. Daca in ultimele zile din anul 2016, aceasta suferea o fractura foarte grava, astazi, la 1 an jumătate distanta, reuseste sa faca sport si sa isi mentina tonsul.Speram ca sportul și stilul de viața sănătos sa fie din ce in ce mai prezent in domeniul juridic pentru ca avantajele sunt esențiale. Mulțumim Roxana pentru faptul ca faci parte din proiectul Legal Runners Inspire.

Publicată de Legal Runners pe Vineri, 27 Iulie 2018

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina