fbpx

O tânără avocată din Cluj are cel mai mare punctaj la proba de raționament logic de la concursul pentru magistratură

O tânără avocată din Cluj are cel mai mare punctaj la proba de verificare a raționamentului logic de la concursul pentru admitere directă în magistratură, ce este în desfășurare. Față de alți ani, a doua probă are o importanță mai mare din cauza numărului mare de candidați care au trecut de testul grijă de verificare a cunoștințelor juridice.

614 candidați au susținut proba de verificare a raționamentului logic. Potrivit regulamentului de concurs, pot ajunge la proba interviului de trei ori numărul de posturi scoase la concurs (3 X 82), adică 246 de candidați. Deci primii 246 în funcție de punctajele cumulate de la prima probă și cea privind raționamentul logic vor ajunge la interviu. Astfel, a doua probă, care în alți ani era doar pentru a fi bifată, a căpătat o importanță mare, având în vedere numărul mare al celor care au trecut de prima probă.

Cel mai mare punctaj la raționament logic îl are Cora Brigitte Taflan-Balazs – 86 de puncte. Acesta a fost și cel mai bine clasat candidat din Cluj la testul grilă de cunoștințe juridice, unde a avut 94 de puncte din 100. Taflan- Balazs este avocată în Baroul Cluj de 6 ani, iar din 2015 este titlulara Cabinetului de Avocat Taflan Cora Brigitte.

Și o altă avocată membră a Baroului Cluj din 2013, Oana Iulia Boca, stă bine până acum la concurs: 92 și 79 puncte.

De asemenea, experimentata avocată Adina Udrescu are 89 de puncte la testul grilă de cunoștințe juridice și 78 la raționament logic.

Vezi aici rezultatele la proba de verificare a raționamentului logic. 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina