fbpx

O tânără a fost lovită de mașină pe trotuar în fața Teatrului Național Cluj-Napoca

O tânără a fost lovită de mașină pe trotuar, în aceată după masă, în fața Teatrului Național Cluj-Napoca, suferind traumatisme multiple.

Accidentul a avut loc la ora 17:51 la intersectia strada Eroilor cu Piata Avram Iancu din Cluj -Napoca.

Din primele informații, șoferul de 68 de anj al unui autoturism nu a respectat culoarea rosie a semaforului, intrand in coliziune cu alt autoturism, condus de o femeie, iar din impact acesta din urma a fost proiectat pe trotuar, unde a acrosat un pieton.

Potrivit reprezentantilor IPJ Cluj, masina condusa de aoferita de 30 ani, care circula pe strada Piata Avram Iancu in directia Zorilor, in urma impactului cu celalalt autovehicul condus de barbatul de 68 ani, care circula pe strada Eroilor cu directia cartier Marasti , a fost proiectata pe trotuar, unde a acrosat o tanara de 22 ani.

Niciun sofer nu consumase alcool.

”Două autospeciale și un echipaj SMURD intervin pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident, în care o persoana a fost lovita de un autoturism in Piata Avram Iancu din mun. Cluj-Napoca.

Echipajele de pompieri și SMURD au acordat asistență medicală de urgență unei tinere de aproximativ 20 de ani care a fost surprinsă pe trotuar de un autoturism care a ricoșat pe trotuar.

Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub mașină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conștiență la spital.

Ocupanții vehiculelor implicate în accident nu au avut nevoie de acordarea asistenței medicale de urgență”, au precizat reprezentanții ISU Cluj.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina