Acasă » OPINII-ANALIZĂ » O judecătoare de la Curtea de Apel Cluj supărată foc pe un coleg ”jude” de la Tribunal

O judecătoare de la Curtea de Apel Cluj supărată foc pe un coleg ”jude” de la Tribunal

De Ziua Justiției, o judecătoare de la Secția penală a Curții de Apel Cluj a avut un altfel de mesaj de La mulți ani, în care îl acuză pe un judecător de la Tribunalul Cluj că și-a bătut joc de ea, de procuror, de avocat, inculpat, grefiere și garda penitenciarului, cu ocazia verificării unei măsuri preventive. Redăm mai jos textul scrie de Adina Daria Lupea pe contul ei de Facebook:

Tot vad ca scriu unii si altii despre ziua justitiei. Sa ne iubim si sa ne celebram intre noi. Nu pot fi de acord cu asta cata vreme nu ne respectam intre noi.

Concret, saptamana asta nu eram de serviciu, dar eram ultimul complet de contestatii caruia i se putea repartiza o contestatie. Nu eram obligata dupa ora 16 sa fiu de gasit sau sa trebuiasca sa intru in sala. Marti, pe la doua, ma anunta seful de sectie ca un judecator de la tribunal a inlocuit o masura preventiva care expira tot marti. Deci sa raman pe faza. Am ramas, noi avem prostul obicei sa verificam masura inainte sa expire.

A durat. Garda plecase si trebuia sa vina inapoi, trebuia anuntat procurorul si avocatul, trebuiau pusi in miscare o gramada de oameni. Plus patru grefiere de la Tribunal si de la Curte. Plus inculpatul care era nauc cat a fost plimbat in acea zi.

La rugamintea sefului de sectie al nostru sa se trimita dosarul pentru solutionarea contestatiei la Curte i s-a raspuns: Asa e in concediu…pronuntarea la 13, timp in care judele s-a plimbat prin oras. Inregistrat dosarul la Curte la 15,25, timp in care judele de la fond a aflat ca e la mine si ca de la 4 dispar din peisaj.

Solutionat contestatia la ora 19, pentru ca cineva, desi avea dosarul pe mana si stia ca nu putea verifica masura preventiva in ziua expirarii pentru ca mai avusese termene in dosar, a decis sa isi bata joc de toti. De inculpat, de grefiere, de Garda Penitenciarului, de avocat, de procuror si de mine inclusiv.

Va las sa ghiciti cine e domnul judecator care isi bate joc de colegii lui!

Cu precizarea ca la urmatoarea faza de acest gen, de mi se intampla mie, voi sesiza inspectia judiciara.

Deci respect si La Multi Ani de ziua justitiei!

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina