fbpx

O judecătoare a decedat la doar 48 de ani. Purtătorul de cuvânt al instanței: ”Se vor supraaglomera ședințele de judecată”

O judecătoare din Roman, în vârstă de 48 de ani, a decedat din cauza unui anevrism cerebral, care apare pe fondul oboselii extreme și a stresului.

Judecătorii din localitate sunt șocați de moartea prematură a colegei lor, Simona Irina Cijenschi, care a decedat într-o clinică privată din București, la vârsta de doar 48 de ani, în urma unui anevrism cerebral. Decesul judecătoarei a survenit,  marţi, 12 ianuarie, la orele 16.

Purtătorul de cuvânt al instanței, judecător Constantin Chiriluță, a declarat pentru postul local TV CNS: ”E destul de evident faptul că pierderea unui judecător din schemă, înafară de pierderea fizică, va crește încărcătura de dosare pentru fiecare judecător. Doamna Cijenschi activa în materie civilă, astfel că se vor supraaglomera ședințele de judecată. În ce privește măsurile pe care le vom lua, nu au fost încă stabilite de conducerea judecătoriei”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina