fbpx
De acea bară joasă s-a împiedicat femeia

O femeie și-a dislocat cotul de la o mână la Leroy Merlin Aurel Vlaicu și cere daune

O femeie din Cluj-Napoca și-a dislocat cotul de la o mână după ce s-a împiedicat de o bară nesemnalizată în incinta magazinului Leroy Merlin Aurel Vlaicu.

Incidentul a avut loc în 8 septembrie. ”Marti dimineata, in jurul orei 9,00 am ajuns la Leroy Merlin Aurel Vlaicu împreună cu tatăl si fiul meu. In zona de intrare in magazin e si zona de carucioare. La un moment dat, inainte de a intra in magazin mi-am amintit ca am uitat portmoneul in masina. M-am intors si cand am pășit am cazut si mi-am dislocat cotul de la mana stânga.
La nivelul gleznelor erau niste tevi semicirculare nesemnalizate prinse in beton. Am fost preluata de un echipaj SMURD la ora 9,35 cu dureri groaznice. Personalul magazinului nu a reactionat in niciun mod spunand ca e vina mea, fiindca ca nu am fost atenta. Mana stanga e in ghips pentru 14 zile.”, ne-a scris Luminița Felecan, de profesie expert evaluator.

Aceasta a început demesurile pentru obtinerea de daune morale si obligarea Leroy Merlin de a marca posibilele obstacole corespunzător, pentru a evita alte evenimente de acest gen.

Așteptăm poziția reprezentanților Leroy Merlin.

Fișa întocmită de SMURD la intervenție.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina