clujust.ro

O femeie din mafia ‘Ndrangheta și iubitul român au aruncat în aer două bancomate în Constanța

Autorii atacurilor inedite la bancomate în Constanța sunt un cuplu format dintr-un român și o italiancă vestită în lumea infracțională din peninsulă.

Potrivit poliţiei din Constanţa, “echipa” de hoţi este formată din două persoane, un bărbat şi o femeie: Apostol Gheorghe Calin, în vârstă de 45 de ani, respectiv Sanginesi Katia, în vârstă de 55 de ani. Cei doi sunt bănuiţi că ar fi comis fapte similiare şi în Italia, iar femeia ar fi membră a temutei grupări ‘Ndrangheta.

,,În această dimineață, polițiștii Direcției de Investigații Criminale – Inspectoratul General al Poliției Române, împreună cu cei ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au prins în flagrant delict două persoane, imediat după ce ar fi aruncat în aer un bancomat, din municipiul Constanța, amplasat în Pavilionul Expozițional Constanța și ar fi sustras banii din interiorul ATM-ului.

Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Katia Sanginesi este născută în 1967 şi are domiciliul declarat în Roma. Potrivit presei italiene, aceasta ar face parte dintr-o grupare specializată în astfel de furturi.

Conform poliţiei italiene, gruparea ar fi dat şase atacuri la bancomate din Avellino, Benevento şi Roma în perioada iulie 2020 – ianuarie 2021. Pe lângă furt calificat şi daune provocate băncilor şi oficiilor poştale atacate, membrii gruprii mai sunt acuzaţi de asociere la un grup infracţional specializat în fabricarea de explozibil şi transport de bunuri furate.

Comments

comentarii

Un bărbat care a fost reținut de polițiști pentru că a violat o minoră în Cășeiu, județul Cluj, a dispărut înainte să fie emis mandatul de arestare. Acum Poliția îl caută, dar acesta nu este de găsit.... Citește mai mult
Clujul metropolitan are o populație de aproape 400 de mii de locuitori, potrivit datelor INS. Proiectele metropolei trebuie însă armonizate, pentru a fi compatibile și funcționale.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!