clujust.ro

Alți 21 de judecători pleacă în pensie. Două cereri au fost amânate, iar o hotărâre de acum 5 zile a fost revocată

21 de judecători au primit acordul CSM să se pensioneze, două cereri au fost amânate, iar o pensionare decisă acum 5 zile a fost anulată.

Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerilor privind: (unanimitate, respectiv unanimitatea voturilor valabil exprimate – pct. 16) 

1. eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 09.12.2022, a doamnei VOICHECI EUGENIA, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 

2. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului judecător ȘERBAN CĂTĂLIN, delegat în funcția de președinte al Secției a II-a civilă de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel Bacău. 

3. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei STAN MONICA-MIHAELA, judecător la Curtea de Apel Bucureşti. 

4. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei BĂLAN CARMEN IOANA, judecător la Curtea de Apel Bucureşti. 

5. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel GHIŞOIU OANA-RALUCA, președinte al Secției civile a Tribunalului Cluj. 

6. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului MIRCEA-LAZĂR TODOR, judecător la Tribunalul Timiș. 

7. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CAŢAN SANDA, judecător cu grad profesional de curte de apel la Tribunalul București.

8. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei GAVREA LONETA-HONORINA, judecător la Tribunalul București. 

9. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MARCU ALIS-GABRIELA, judecător la Tribunalul Ialomița. 

10. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei LINŢĂ ALEXANDRA, judecător la Tribunalul Argeș. 

11. eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 07.01.2023, a doamnei BEUDEAN ELENA, judecător la Tribunalul pentru minori şi familie Braşov. 

12. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei RISTACHE MARIA, judecător la Tribunalul Mureș. 

13. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului ARONESCU NICOLAIE-TIBERIU, judecător la Tribunalul Harghita. 

14. eliberarea din funcţie, prin pensionare, începând cu data de 01.02.2023, a doamnei judecător LIMPEDE CORINA IONELA, preşedinte al Secţiei penale a Judecătoriei Sibiu. 

15. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei FILIPESCU ANCA LAVINIA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Cornetu. 

16. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei MĂRIUŢĂ CLAUDIA-CARMEN, judecător la Judecătoria Craiova. 

17. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei VASILICĂ ANA-DENIS, judecător la Judecătoria Pitești. 

18. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului BÎRJOVANU CRISTIAN, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Roman. 

19. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului ŞERBAN ALIN-DOREL, judecător la Judecătoria Odorheiu Secuiesc. 

20. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a domnului MIHAIL DRAGOŞ MIHAIL, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Ploieşti, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare. 

21. eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei CIOCȘIRESCU MONICA-IOANA, judecător la Judecătoria Timișoara. 

De asemenea, Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât: (unanimitate, 1 abținere pct. 2.4. – doamna judecător Chiș Andrea Annamaria ) 

1. Amânarea discutării cererii de eliberare din funcţie, prin pensionare, a doamnei DINU NADIA-SILVIA, judecător la Curtea de Apel Craiova, ca urmare a solicitării doamnei judecător. 

2. Amânarea discutării cererii de eliberare din funcţie, prin pensionare, a doamnei BĂDOIU DANIELA-CARMEN, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Motru, ca urmare a solicitării doamnei judecător. 

3. Revocarea Hotărârii Secției pentru judecători nr. 2940/24.11.2022.

Hotărârea revocată se referă la eliberarea din funcţie, prin pensionare, a doamnei POELINCĂ LILIANA SĂNDUŢA, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Botoșani, în prezent inspector judiciar în cadrul Inspecției Judiciare.

4. Modificarea Hotărârii Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 2339/2022, în sensul ca data eliberării din funcție, prin pensionare, a doamnei Chiș Andrea Annamaria, judecător la Curtea de Apel Cluj, membru ales al Consiliului Superior al Magistraturii, să fie 31.12.2022, în loc de 07.01.2023. 

5. Modificarea Hotărârii Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 2680/2022, în sensul ca data eliberării din funcție, prin pensionare, a doamnei Napa Morina, judecător la Curtea de Apel Bacău, să fie 12.12.2022, în loc de 15.12.2022. 

Comments

comentarii

Pentru a rezolva problema fotbalului impracticabil pe Cluj Arena, „U” Cluj va disputa meciurile de acasă la Mediaș până la schimbarea gazonului.... Citește mai mult
Micii sportivi clujeni au obținut rezultate extraordinare la Cupa României Junior III.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!