fbpx

O femeie a fost amenintata in trafic cu un pistol in Cluj-Napoca. Doi suspecti au fost prinsi

Incident ciudat in aceasta seara in Cluj-Napoca. O femeie a fost amenintata in trafic cu un pistol de doi barbati mascati din alta masina. La scurt timp, politistii i-au prins si dus la audieri.

Incidentul a avut loc pe Dorobantilor, iar masina suspectilor a fost gasita pe Piezisa.

“În jurul orei 19:30, am fost sesizați cu privire la faptul că, pe Calea Dorobanților, din Cluj Napoca, o femeie care conducea un autovehicul a fost amenintata in trafic cu un pistol de catre doua persoane aflate intr-un alt autovehicul, persoane care aveau fetele acoperite cu cagule.

In urma sesizarii, toate echipajele din teren au fost alertate, fiind demarate verificari pentru depistarea celor doua persoane.

In scurt timp, politistii din cadrul Biroului Rutier au gasit autovehiculul cu care s-ar fi deplasat cele doua persoane, la intersectia strazilor Piezisa cu Clinicilor.

De asemenea, au fost identificate persoanele in cauza, stabilindu-se ca este vorba despre doi barbati de 27 si 31 de ani, din comunele Floresti si Iara, jud. Cluj.

Asupra acestora a fost gasit un pistol neletal, o cagula si alte bunuri.

Cei in cauza sunt la audieri in prezent pentru clarificare a tuturor aspectelor si luarea măsurilor legale.”, au transmis reprezentantii IPJ Cluj

De precizat ca au fost mobilizate foarte multe echipaje pentru identificarea celor doi si pentru prinderea acestora. Au participat politisti rutieri, de ordine publica, investigatii criminale.si luptatori ai Serviciului pentru Actiuni Speciale.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns