fbpx
Ana Maria Cârlănaru la University College London

O clujeancă, prima la proba de verificare a raționamentului logic pentru INM

O tânără din Cluj a înregistrat cel mai mare punctaj la proba de verificare a raționamentului logic de la concursul pentru Institutul Național al Magistraturii.

Clujeanca Ana Maria Cârlănaru a obținut 91 de puncte la cele 100 de întrebări de la testul de raționament logic din concursul pentru INM. Amintim că testul de verificare a raționamentului logic din acest an a cuprins întrebări despre texte cu subiecte diverse precum remedii naturiste, îngrijirea corpului, râsul, stresul sau apetitul sexual al bărbaților care muncesc mult.

O altă absolventă de Drept de la Cluj, dar care și-a depus dosarul la Tribunalul Neamț, de unde este originară, Amelia Băbuță, are 87 de puncte la testul de raționament logic. Aceeași absolventă are un punctaj mare de 83 la prima probă, cea de verificare a cunoștințelor juridice. Absolvenții de la Cluj cu cel mai mare punctaj la prima probă Laura Prodea – 85 și Vlăduț Crăciun – 84 au obținut 75, respectiv 79 de puncte la proba de raționament logic. Spre deosebire de prima, unde era nevoie de 70 de răspunsuri corecte din 100 de întrebări, la a doua probă era nevoie de doar 30.

Potrivit regulamentului, nota pentru prima etapă de concurs se compune din însumarea notelor la cele două teste, prima probă având o pondere de 70%, iar a doua de 30%. În perioada 25 septembrie – 4 octombrie are loc a doua etapă și ultima, cea a interviurilor susținute de candidați în fața unei comisii.

Comments

comentarii

Elevii din Cluj se vor întoarce de luni, 26 februarie, la cursuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.... Citește mai mult
Astrele se aliniază în favoarea unor zodii, aducând un val de energie proaspătă și noroc în viața lor amoroasă de Dragobete, sărbătoarea iubirii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns

error: Alert: Conținut protejat !!