fbpx
Acasă » AVOCATURA » O casă de avocatură așteaptă CV-urile candidaților pentru Barou încă dinainte de examen

O casă de avocatură așteaptă CV-urile candidaților pentru Barou încă dinainte de examen

SCA Iordăchescu si Asociații a anunțat pe site-ul societății că recrutează avocaţi stagiari pentru sediile din Cluj și Bucureşti. Pot depune CV-uri și candidații care urmează să dea examen pentru Barou.

“Dacă doriţi să vă alăturaţi uneia dintre cele mai mari case de avocatură din România şi consideraţi că aveţi pregătirea profesională, ambiţia şi entuziasmul necesar pentru a reuşi în cariera de avocat, vă rugăm să ne transmiteţi o scrisoare de intenţie şi CV-ul pe adresa office@iordachescu-law.ro (indicând în cuprinsul subiectului mesajului prenumele şi numele Dvs., respectiv departamentul în cadrul căruia aţi dori să activaţi – civil sau penal).

Anunţul se adresează şi candidaţilor care susţin examenul de admitere în profesie sesiunea 31 august 2018, urmând a fi contactaţi ulterior publicării rezultatelor definitive ale examenului.”, au precizat cei de la Iordăchescu și Asociații.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina