Acasă » EXAMENE-CONCURSURI » O avocată din Baroul Cluj are cel mai mare punctaj la prima probă pentru accederea în magistratură

O avocată din Baroul Cluj are cel mai mare punctaj la prima probă pentru accederea în magistratură

O tânără avocată din Baroul Cluj are cel mai mare punctaj la prima probă de la concursul pentru accederea în magistratură din această toamnă. În rest, dezastrul e și mai mare decât la concursul pentru INM.

Avocata Dana Pop din Baroul Cluj a cumulat 86 de puncte la proba de verificare a cunoștințelor juridice, unde majoritatea avocaților care dau la magistratură au mari probleme. Dana Eugenia Pop este avocată din anul 2012. Tot ea a obținut același punctaj la prima probă de la concursul din primăvară, atunci fiind a doua în lista rezultatelor, dar nu a trecut de interviu.

Alți trei candidați din Cluj merg mai departe: Cora Brigitte Taflan Balazs – 72 puncte, Mircea Radu Bria și Tereza Stroe – 70 de puncte.

În total, au reușit să ia prima probă 61 de candidați din 790, adică 7,72%. Sunt scoase la concurs 31 de posturi de judecător și 30 de procuror.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina