fbpx

Bonnie si Clyde de Cluj au jefuit o masina Panemar. Prejudiciul e mare

Un cuplu de clujeni este acuzat ca a furat suma mare de bani dintr-o masina care aduna incasarile de la magazinele Panemar.

Un barbat si o femeie, in varsta de circa 30 de ani si originari din Turda, sunt acuzati de Politia Cluj ca, in 6 septembrie, au spart o masina, din care au furat suma de 57.000 de lei. Banii proveneau din incasarile mai multor magazine de panificatie Panemar pe o zi.

Potrivit unor surse judiciare, cei doi suspecti ar fi urmarit autovehiculul Panemar prin Cluj pana pe strada Septimiu Albini, unde au dat lovitura. Acestia au profitat de neatentia soferului care a intrat intr-o locatie a societatii si a lasat banii intr-o punga pe scaunul din dreapta fata. Suspectii au spart masina si au disparut rapid cu banii.

Anchetatorii au surprins masina celor doi, un Audi, pe imaginile unor camere de supraveghere, in timp ce erau in urmarirea masinii Panemar. Politistii i-au poreclit pe suspecti “Bonnie si Clyde”, dupa celebrii banditi americani. Interesant ca cei doi, care sunt rezidenti in Anglia,  nu au antecedente.

Barbatul a fost arestat preventiv, ieri, iar femeia a fost plasata sub control judiciar.

 

 

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina