Acasă » ȘTIRI » Nesimțire: ASIROM invocă în instanță că o tânără în scaun cu rotile se dă cu motoscuterul. De fapt, e triciclu electric pentru persoane cu handicap

Nesimțire: ASIROM invocă în instanță că o tânără în scaun cu rotile se dă cu motoscuterul. De fapt, e triciclu electric pentru persoane cu handicap

Firma de asigurări ASIROM Vienna Insurance Group a invocat la Curtea de Apel Cluj că o tânără în scaun cu rotile se dă cu motoscuterul. De fapt, e triciclu electric pentru persoane cu handicap.

În 2014, Narcisa Rodica Gîrba, în vârstă de 20 de ani, a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni și de atunci a rămas imobilizată la pat și a suferit 15 intervenții chirurgicale. Părinții se luptă în instanță de mai bine de trei ani pentru a primi despăgubiri de la firma de asigurări.

În septembrie 2016, șoferul inculpat Simion Grigore Cerceș a fost condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare cu suspendare. Numai că latura civilă a cauzei a fost disjunsă anterior și se judecă și astăzi. Între timp, firma de asigurări și inculpatul au fost puși la plată prin ordonanță președințială până la soluționarea dosarului.

Judecătorii rămăseseră în pronunțare pentru data de 8 decembrie, dar în acea zi au repus cauza pe rol ”în vederea discutarii problemelor invocate de asigurator” și s-a dat termen pentru 11 ianuarie.

Potrivit Pro TV, reprezentanții firmei de asigurări au solicitat acum judecătorilor de la Curtea de Apel Cluj o nouă expertiză medicală după ce, spun ei, au observat câteva fotografii postate de victimă pe rețelele de socializare, conform cărora starea ei de sănătate s-ar fi ameliorat radical. Azi, fata a fost adusă în sala de judecată în scaun cu rotile. Doi bărbați au luat pe brațe scaunul pe scările de la Tribunal.

Medicii legiști urmează să dea un răspuns cu privire la cele invocate de firma de asigurări. Instanța a amânat procesul pe data de 8 februarie ”pentru efectuarea unui supliment la ultimul raport de expertiza medico-legala”

”Poza asta s-a depus în instanță cum că fata circulă cu un motoscuter singură prin sat. Poza este făcută în curte, este un triciclu electric pentru persoane cu handicap, pe care l-am achiziționat pentru a putea merge la biserică. Nu este intubată tot timpul cum și-ar dori avocatul inculpatului. E datorită nouă că ne luptăm să pune fata pe picioare. Nu putem să îi luăm dreptul la viață”, a spus Vasile Gîrba, tatăl tinerei.

Avocații firmei Asirom nu au dorit să comenteze situația.

Vedeți video cu tânăra la instanță AICI

Comments

comentarii

Lasă un răspuns