fbpx

Foarte tare! Lucan a găsit dispozitivul de interceptare ambientală al DIICOT din mașina lui

Medicul Mihai Lucan a găsit dispozitivul de interceptare ambientală al DIICOT din mașina lui. Procurorii au recuperat dispozitivul tehnic deconspirat.

Informația a fost transmisă chiar de Biroul de informare şi Relaţii Publice din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism:

”În cursul zilei de astăzi, ne- a parvenit informaţia că inculpatul LUCAN MIHAI a descoperit în autoturismul pe care îl utiliza, un mijloc de interceptare ambientală care aparţine Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizat şi Terorism.

Precizăm că dispozitivul a fost instalat în autoturismul utilizat de către inculpatul Lucan Mihai urmare a punerii în executare a unui mandat de supraveghere tehnică, solicitat şi obţinut cu respectarea normelor de procedură penală.

Dispozitivul tehnic deconspirat de către inculpat a fost recuperat.”, se arată în comunicatul DIICOT.

Potrivit luju.ro, în jurul ori 15.00, in timp ce Mihai Lucan se deplasa cu sotia sa intr-un automobil Volkswagen, cu numarul B 85 FTR, proprietate a sotiei sale, Maria Lucan, s-a intamplat un moment incredibil. O placuta de plastic din plafoniera a cazut peste schimbatorul de viteze, iar de sub ea s-a desprins o camera video minuscula, legata cu un fir electric de sursa de alimentare a plafonierei. Cei doi soti au ramas socati dandu-si seama ca sunt urmariti audio-video in intimitatea lor, in masina lor.

Dispozitivul găsit în mașina lui Lucan

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina