fbpx
Acasă » AVOCATURA » Mutarea iernii pe piața avocaturii din Cluj

Mutarea iernii pe piața avocaturii din Cluj

Consiliul Baroului Cluj a oficializat, în ședința de ieri, ieșirea din societatea de avocatură Iordăchescu și Asociații a asociatului Alexandru Coroian, care a decis, după 10 ani în firmă, să înceapă un nou drum ca și cabinet individual și în colaborare cu societatea Lăpușan & Partners.

Alexandru Coroian, avocat din 2005, făcea parte din SCA Iordăchescu și Asociații de la înființare și a colaborat cu avocatul Eugen Iordăchescu dinainte, cei doi cunoscându-se în cadrul Direcției de Finanțe.

”Ideea este pur și simplu că au trecut 10 ani, s-au întâmplat multe și este momentul pentru mine pentru un nou proiect profesional. Am rămas în relații bune cu firma, ne-am despărțit prieteni. Cu Eugen Iordăchescu am lucrat 13 ani ca avocat și  ne cunoaștem din 1999, când eu eram tânăr consilier juridic la Direcția de Finanțe și el era directorul Direcției juridice din Ministerul Finanțelor. Despărțirea a fost de comun acord și am rămas prieteni. El a înțeles dorința mea de a merge mai departe, de a încerca ceva nou, să dau drumul unui proiect în conlucrare cu Mihai Lăpușan. Sunt oarecum pe cont propriu, sunt titular de cabinet individual, dar colaborez cu firma Lăpușan & Partners. Vreau să văd cum e și individual. Este momentul să încerc și ceva nou.””, a declarat pentru Clujust.ro avocatul Alexandru Coroian.

Mihai Lăpușan a confirmat că va incepe o colaborare cu Coroian. ”Il cunosc pe Alex de peste 25 de ani. Am fost colegi de liceu si facultate, pastrand o stransa legatura si ulterior inceperii activitatii profesionale. Avand in vedere relatiile personale precum si temeinica sa pregatire teoretica si vasta experienta practica, nu cred ca este o surpriza pentru nimeni faptul ca am fost deschis la aceasta noua oportunitate. Avand multi colegi mai tineri in noua echipa pe care o coordonez, ma bazez pe Alex sa contribuie alaturi de ceilalti doi asociati, Rares Lăpușan si Gabriela Bucătariu, la dezvoltarea profesionala a firmei noastre.”, ne-a spus managerul SCA Lăpușan & Partners.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina