Acasă » ȘTIRI » Minor acuzat de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” în județul Cluj

Minor acuzat de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” în județul Cluj

Un minor a fost pus sub acuzare pentru înșelăciune prin metoda ”Accidentul”. I-au căzut în plasă doi clujeni din Dej, care au fost păgubiți cu 25.000 de lei.

Poliţiştii din Dej l-au reţinut pentru 24 de ore pe minorul de 17 ani, originar din localitatea Mircea Vodă, judeţul Constanţa care este cercetat penal pentru comiterea a două infracţiuni de înşelăciune prin metoda ”Accidentul”.

”La data de 10 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, cu sprijin din partea poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au reţinut după efectuarea unei perchiziţii domiciliare un tânăr de 17 ani, cercetat pentru comiterea a două înşelăciuni prin metoda „Accidentul”.

Tânărul, la data de 05 aprilie a.c., a înşelat părţile vătămate B.M.R. şi G.S. din municipiul Dej, judeţul Cluj, folosind metoda „accidentul” creând un prejudiciu de 25.000 de lei care nu a fost recuperat.”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Reprezentanții poliției clujene au făcut câteva precizări cu privire la metoda ”Accidentul”: ”Recomandăm cetăţenilor care au părinţi în vârstă şi care locuiesc singuri să discute cu aceştia despre astfel de lucruri.  Să ştie că tratamentul medical de urgenţă este gratuit şi că nici un medic nu va cere bani pentru astfel de intervenţii.

De asemenea nici un avocat adevărat nu va cere bani pentru rezolvarea „amiabilă” a unui accident rutier grav. Aceste evenimente rutiere grave se soluţionează numai în instanţă, pe cale legală. Nici un medic sau avocat nu îşi va trimite asistenţii să ridice bani de la cineva de acasă, cu atît mai puţin la ore târzii.”

Comments

comentarii

Lasă un răspuns