fbpx
Laura Oprean, în spatele ministrului Raluca Prună

Ministrul Raluca Prună dă exemplu bilanțul de la Parchetul Curții de Apel Cluj

Ministrul Justiției, Raluca Prună, a ieșit zâmbitoare de la ședința de bilanț a Parchetului Curții de Apel Cluj și a declarat că acesta este un model pentru alte parchete din țară.

florin magyar si raluca pruna

Dacă la intrare a fost condusă de procurorul general adjunct, Florin Magyar, la ieșire, ministrul Raluca Prună a fost însoțită de procurorul general al Clujului, Laura Oprean, fost procuror la structura centrală a DNA.

”Activitatea este una foarte bună, care confirmă un trend din ultimii ani. Remarc că există aici și o determinare de a face astfel încât stocurile vechi de dosare să nu se acumuleze, de a trata cu prioritate infracțiuni a căror combatere e importantă pentru societate: evaziuni fiscale și infracțiuni în general economice. E o echipă managerială foarte activă. Așa încât este unul dintre bilanțurile despre care am să dau exemplu ca fiind un model, o bună practică la nivel de țară. ”, a declarat Raluca Prună.

 

Comments

comentarii

Zilele Clujului încep joi, 30 mai. Clujenii vor avea parte de un show de excepție în Piața Unirii.... Citește mai mult
Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul câştigului salarial mediu brut şi productivitatea muncii.... Citește mai mult

Lasă un răspuns