fbpx

Ministrul Ioan Rus a trecut testul de legislație rutieră ”13 din 15”

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a dat examen pentru scăderea perioadei de suspendare a permisului de conducere de la 90 la 30 de zile. Este vorba de un test special la care trebuie răspuns corect la 13 din 15 întrebări.

Ioan Rus a susținut examenul de legislație rutieră în incinta Școlii Alfa din Cluj-Napoca, acolo unde se dau aceste teste în fiecare joi.

emil rusu”În urma unei suspendări de permis, după expirarea dovezii, s-a prezentat și a  dat examen cu poliția. Se desfășoară examenul la noi la școală, dar nu în cadrul școlii.  S-a comportat ca un om normal, a așteptat pe banca de afară până la începrea examenului și probabil a reușit. Nu știu mai departe. L-am vazăt acolo stând, l-am salutat și atât.”, a spus administratorul Școlii de Șoferi Afla din Cluj, Emil Rusu (foto).

 

 

redobindire

Examenul pentru reducerea perioadei de suspendare este diferit față de cel pentru obținrea permisului.

”Sunt 15 întrebări din care trebuie să rezolvi minim 13. Sunt întrebări simple, cu o singură variantă de răspuns, mult simplificat față de începutul acestui examen cu reducere de suspendare. Te poți pregăti atât pe site-uri cât și din căriți. E o carte făcută anume pentru cei care vor să-și reducă suspendarea de la 60 sau 90 de zile la 30 ”, a explicat Emil Rusu.

Ioan Rus a rămas fără permis de conducere după ce a depășit viteza legală cu mai mult de 50 de km/h față de limita legală, așa cum a anunțat ȘtirideCluj.

Comments

comentarii

Două grupuri de cetăţeni români, ale căror curse aeriene au fost anulate, sunt blocate pe Aeroportul Internaţional Dubai, în contextul fenomenelor meteorologice extreme care afectează teritoriul Emiratelor Arabe Unite.... Citește mai mult
La Iulius Mall Cluj vei avea parte de un weekend în care poți să te întorci pe tărâmul copilăriei și să redescoperi magia lucrurilor simple.... Citește mai mult

Lasă un răspuns