fbpx

Metode de plată pentru jocurile de noroc – Cum poți face depuneri sau retrageri la cazinourile online?

Evoluția tehnologiei din ultimii ani a condus la ușurarea considerabilă a îndeplinirii îndatoririlor de zi cu zi, dar și la diversificarea modurilor în care îți poți petrece timpul liber. Dacă îți place să îți pui la încercare norocul la jocuri de cazino, știi deja cât de multe opțiuni ai în online, operatorii online având portofolii cu mult mai bogate față de sălile de joc fizice.

În plus, la agențiile virtuale ai libertatea de a alege să folosești diverse modalități de plată, în funcție de cea pe care o consideri avantajoasă și la îndemână. Spre exemplu, poți efectua o retragere Superbet card rapidă, dar poți și să utilizezi un portofel electronic ori ridicarea sumei dintr-o sucursală stradală.

Înainte de a efectua o retragere sau o depunere online, este foarte important să ții cont de câteva detalii extrem de importante. În continuarea articolului vei afla care sunt cele mai comune modalități de plată, dar și criteriile de alegere pe care să le ai în vedere.

Metode de plată disponibile la cazinourile licențiate din online-ul românesc – La ce să fii atent?

Operatorii virtuali pun la dispoziția membrilor numeroase modalități prin care aceștia să realizeze atât depunerile, cât și retragerile. În continuare vei regăsi o listă a celor mai folosite metode, însă este important să știi că unele agenții oferă multe alte alternative. Iată așadar, care sunt alegerile jucătorilor din România:

 • Card de credit / debit – Simplu și rapid, cardul bancar este una dintre cele mai folosite metode de plată. Depunerea se face la fel ca plata la un magazin online, iar anumite specificații sunt impuse de banca la care ai contul deschis.

 

 • Portofel electronic – O modalitate de plată foarte asemănătoare cu plata folosind cardul bancar sau de debit este și utilizarea unui portofel electronic. Cu toate că diferențele practice nu sunt foarte mari, unele persoane folosesc această metodă deoarece oferă un sentiment de siguranță mai mare sau pentru că este deja creată conexiunea cu portofelul electronic și, astfel, este mai simplu și rapid. Cele mai des folosite sunt:
  • Skrill
  • Neteller
  • PaySafeCard
  • Revolut

 

 • Plata într-o sucursală fizică sau la parteneri – Chiar dacă te distrezi online la jocuri de cazino, nu înseamnă că depunerile sau retragerile trebuie să fie și ele virtuale. Unii operatori licențiați din România oferă posibilitatea membrilor de a face o tranzacție de acest fel fie într-o sucursală fizică a cazinoului, fie la un partener care are puncte fizice, precum Smith&Smith.

Înainte de a alege una dintre aceste modalități de plată, fie că este vorba de o depunere, fie că este vorba de o retragere, este extrem de important să ai în vedere:

 • Timpul de realizare al tranzacției.
 • Cât de la îndemână îți este să folosești metoda.
 • Dacă există costuri/taxe percepute de partea terță.
 • Care este limita minimă/maximă admisă pentru retragere/depunere.

Fiecare metodă de a depune sau de a retrage bani din contul tău are plusuri și minusuri, care variază în funcție de preferințele și nevoile pe care le ai. Operatorii oferă toate detaliile despre fiecare modalitate în parte, așa că poți să faci alegerea informat, trebuie doar să-ți aloci câteva minute.

Comments

comentarii

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a anunțat, joi, că săptămâna viitoare va avea loc semnarea contractului de execuție privind modernizarea Parcului Feroviarilor. „Un proiect extraordinar de important”, spune edilul.... Citește mai mult
Târgul de la Negreni care trebuia să aibă loc în perioada 7-10 octombrie a fost anulat. Deși rata de incidență COVID-19 este 0 în acest moment, rata de vaccinare este una scăzută, fapt care a dus la anularea evenimentului.... Citește mai mult
O femeie nevăzătoare din Cluj-Napoca a fost victima gropilor slab semnalizate din Cluj-Napoca și s-a ales cu o fractură de gleznă.... Citește mai mult
CFR Cluj a fost învinsă cu 1-0 de Jablonec, în primul meci disputat în grupele Conference League.... Citește mai mult

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

error: Alert: Conținut protejat !!