fbpx
Acasă » SISTEMUL JUDICIAR » Mesajul CSM după decesul unei judecătoare din Constanța într-un cumplit accident
Jud. Mihaela Șerban (sursa foto cugetliber.ro)

Mesajul CSM după decesul unei judecătoare din Constanța într-un cumplit accident

CSM a emis un mesaj după decesul unei judecătoare de la Curtea de Apel Constanța într-un cumplit accident rutier.

”Consiliul Superior al Magistraturii își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață a doamnei Mihaela Iuliana Șerban, judecător în cadrul Curții de Apel Constanța. Dumnezeu să o odihnească!”, se arată în mesajul CSM.

De asemenea, Curtea de Apel Constanța a transmis: „Colectivul Curţii de Apel Constanţa a primit cu profund regret vestea încetării din viaţă a colegei noastre judecător Mihaela Şerban, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe data de 23 martie 2019. Colegă apropiată, aceasta s-a dedicat profesiei de judecător timp de peste 20 de ani, fiind o persoană optimistă, cu un caracter puternic, un om devotat şi de încredere. Toţi cei care au avut bucuria de a lucra cu ea îi vor purta o neştearsă amintire. Pe această cale, transmitem cele mai sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să o odihnească în pace!”

Judecătoarea Mihaela Iuliana Şerban de la Curtea de Apel Constanţa şi-a pierdut viaţa, sâmbătă, 23 martie, într-un cumplit accident de circulaţie. Femeia în vârstă de 44 de ani se afla pe un triciclu, împreună cu un bărbat, iar, în urma impactului cu un taxi, a fost aruncată pe trotuar, unde se pare că s-ar fi lovit de unii din ţăruşii de pe margine. Grav rănită, Mihaela Şerban a fost transportată în comă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, însă, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina