fbpx

”Mega” captură de lemne de 800 de lei a poliției și Gărzii Forestiere Cluj

În timp ce în România au trecut nevăzute mii de TIR-uri cu lemne tăiate ilegal, IPJ Cluj ne informează despre o acțiune recentă în domeniile piscicol și silvic (legătura dintre ele nu o știm), soldată cu amenzi de 2.400 lei pentru pescari și confiscarea unei cantități de 5 mc de lemne, în valoare de 800 de lei.

Potrivit comunicatului IPJ Cluj, ”în cursul zilei de 13 ianuarie, a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvce, în colaborare cu reprezentanții Gărzii Forestiere Cluj au efectuat un control de specialitate cu scopul prevenirii și combaterii activităților ilicite înregistrate în domeniul silvic.

Astfel, controlului efectuat unui agent economic de pe raza comunei Gilău a condus la constatarea unei abateri de la prevederile în vigoare, fiind aplicată o sancțiune contravențională și dispusă măsura complementară de confiscare a cantității de 5,02 mc de material lemnos, în valoare aproximativă de 800 de lei.”

Amintim că Garda Forestieră Cluj are în raza de acțiune și pădurile din Maramureș, alea care nu prea mai există.

Comments

comentarii

Lasă un răspuns

error: Conținut protejat. Contactați-ne la office@clujust.ro dacă vreți să preluați! Apăsați CTRL+P dacă vreți să printați pagina